εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Taste & Donate

Πέμπτη, 14/07/2016 @ 21:00 - 23:55

Taste & Donate

Taste & Donate

 

Μια… διαφορετική βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τις μουσικές επιλογές του dj Elias, διοργανώνεται στον κάτω όροφο του TOMS flagship store. Ελάτε και δοκιμάστε το νέο καλοκαιρινό μενού του καταστήματος και ενισχύστε το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ».

Η TOMS flagship store διαθέτει free το φαγητό κι εσείς κάνετε donation όσο επιθυμείτε* για τους σκοπούς του Συλλόγου «Η ΛΑΜΨΗ».

*minimum donation για κάθε πιάτο που θα παραγγείλετε 1€.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Πέμπτη, 14/07/2016
Ώρα:
21:00 - 23:55
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/532686720265763/

Διοργανωτής

TOMS FLAGSHIP STORE
Τηλέφωνο:
231 023 4222
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

TOMS FLAGSHIP STORE
Τσιμισκή 22
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54622 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής