εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Τελευταία προηγούμενη Εκδηλώσεις

Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Ξενοδοχείο «Πανόραμα» Αναλήψεως 26, Θεσσαλονίκη

Αυτή η εκδήλωση είναι ένα δείγμα ενότητας και ενθάρρυνσης για τις οικογένειες που έρχονται αντιμέτωποι με το καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Ο στόχος μας είναι να συναντηθούμε όλοι σε έναν ευχάριστο χώρο για σύνδεση και υποστήριξη ώστε να καλωσορίσουμε τον ερχομό του νέου έτους!!

Είσοδος Ελεύθερη

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2024 – όλο “ΛΑΜΨΗ”

Καφέ Θέα/tro Βασιλέως Γεωργίου 2A, Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικου Bazaar του συλλόγου στο cafetheatro του Βασιλικού Θεάτρου! Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι προσφοράς!

Καφές με “ΛΑΜΨΗ”

Ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» Αναλήψεως 26, Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο καθιερωμένος θεσμός «Καφές για την Λάμψη» στο Hotel Panorama Θεσσαλονίκης, με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Πανοράματος. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους! Εκφράζουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι στήριξαν απλόχερα την ευγενή αποστολή μας!