εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

5th Panorama Charity Fun Run

Κυριακή, 31/03/2019 @ 10:00 - 13:00

€5-€10

«Τρέχουμε στη φύση για καλό σκοπό» στο 5ο “Panorama Charity Fun Run” την Κυριακή 31 Μαρτίου, το οποίο διοργανώνεται από το Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη , τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες» και την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές διαδρομές (10km/5km/2km), που θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και πανέμορφα δασικά σημεία του Πανοράματος.

Τα έσοδα από τις συνδρομές συμμετοχής θα διατεθούν για την υποστήριξη των συλλόγων: Λάμψη και Αντιρίδα.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο γραφείο μας καθημερινά 8:30-16:30 ή να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή και στο πεδίο Σύλλογος να γράψετε Λάμψη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο παρακάτω link:
https://www.pilea-hortiatis.gr/…/panoramacharityfun…/eggrafi

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 31/03/2019
Ώρα:
10:00 - 13:00
Κόστος:
€5-€10
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Στροφή Πλατανάκια
Στ. Παρασκευοπούλου
Θεσσαλονίκη, Πανόραμα 552 36 Ελλάδα
+ Χάρτης Google