εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

5th Panorama Charity Fun Run

Κυριακή, 31/03/2019 @ 10:00 - 13:00

€5-€10

«Τρέχουμε στη φύση για καλό σκοπό» στο 5ο “Panorama Charity Fun Run” την Κυριακή 31 Μαρτίου, το οποίο διοργανώνεται από το Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη , τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες» και την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές διαδρομές (10km/5km/2km), που θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και πανέμορφα δασικά σημεία του Πανοράματος.

Τα έσοδα από τις συνδρομές συμμετοχής θα διατεθούν για την υποστήριξη των συλλόγων: Λάμψη και Αντιρίδα.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο γραφείο μας καθημερινά 8:30-16:30 ή να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή και στο πεδίο Σύλλογος να γράψετε Λάμψη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο παρακάτω link:
https://www.pilea-hortiatis.gr/…/panoramacharityfun…/eggrafi

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 31/03/2019
Ώρα:
10:00 - 13:00
Κόστος:
€5-€10
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Στροφή Πλατανάκια
Στ. Παρασκευοπούλου
Θεσσαλονίκη, Πανόραμα 552 36 Ελλάδα
+ Χάρτης Google