εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

The Circle of Life in Concert

Δευτέρα, 19/12/2016 @ 19:00 - 22:00

€8-€10
The Circle of Life in Concert

The Circle of Life in Concert
MOYΣΙΚΟ/ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο “κύκλος ζωής”, η θεατρική ομάδα του κοινωνικού συλλόγου “Δέντρο Ζωής”, τώρα σε νέες «μουσικές» περιπέτειες, θεάσεις και τοπία.

Η νέα μαγική παράσταση “The Circle Of Life in Concert”, μία απολαυστική μουσικο/θεατρική σύμπραξη ανάμεσα στην σπουδαία ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου και τη δυναμική θεατρική ομάδα εθελοντών του Δέντρου Ζωής, έρχεται να φωτίσει τις ημέρες των Χριστουγέννων μας με τα δικά της μοναδικά αστροχρώματα. Μέσα από την πάντοτε συναρπαστική μαγεία ενός παραμυθιού, με τη βοήθεια των μάγων, των παιδιών, των άστρων και του φεγγαριού ταξιδεύουμε στις μουσικές και στις συχνότητες της χαράς και του φωτός.

Με πολύ μεράκι τα μέλη της ομάδας μας, γονείς, δάσκαλοι και 34 παιδιά, συνεργάστηκαν, για την παρουσίαση ενός μοναδικού μουσικοθεατρικού δρώμενου, προσφέροντας ολόψυχα τις υπηρεσίες τους στη σκηνοθεσία, στη συγγραφή, στη κατασκευή σκηνικών, στο σχεδιασμό και ραφή κουστουμιών, στις χορογραφίες, στη μουσική επιμέλεια, κ.α.

Αναντίρρητα, η παράσταση “The Circle Of Life in Concert” αποτελεί την ωραιότερη πρόσκληση του φετινού κύκλου των εορτών προς όλους εσάς, ενός κύκλου μοιράσματος, αγάπης και αδελφοσύνης ανάμεσά μας, που μας ενώνει και μας οδηγεί στα άστρα. Μία ευκαιρία έναυσμα για δημιουργική έκφραση και την ανταλλαγή ανεκτίμητων, πολύτιμων στιγμών χαράς στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε.

Μέχρι τώρα τα έσοδα των θεατρικών παραστάσεων έχουν προσφερθεί ενισχύοντας άλλες ευπαθείς ομάδες. Αυτή τη φορά τα έσοδα της παράστασης μας στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, θα προσφερθούν για την ενίσχυση του συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος “Η ΛΑΜΨΗ”.

Ο “κύκλος ζωής” πιστεύει στα θαύματα και τραγουδά για αυτά.
Πιστεύει ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί!
Εσείς?

Σκηνη: Βασιλικό Θέατρο/ Vassiliko Theatro (Royal Theatre)
Ημερομηνία: Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα: 19.00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ πλατεία | 8€ εξώστης
Διοργάνωση: Κοινωνικός Σύλλογος Δέντρο Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Δευτέρα, 19/12/2016
Ώρα:
19:00 - 22:00
Κόστος:
€8-€10
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/1353041894707998/

Διοργανωτής

Κοινωνικός Σύλλογος “Δέντρο Ζωής”
Τηλέφωνο:
2392113900
Email:
info@dentrozois.org
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Βασιλικό Θέατρο Κ.Θ.Β.Ε.
Πλατεία Λευκού Πύργου
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 546 21 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2315 200 200
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής