εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Art Bazaar

Κυριακή, 20/11/2016 @ 11:00 - 20:00

Art Bazaar

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού του ΔΕΛΑΣΑΛ σας προσκαλούν στην έκθεση εικαστικών “Art Bazaar”, η οποία θα πραγματοποιηθεί, για δεύτερη χρονιά, την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, στην γκαλερί Ρώ. Τα έργα των παιδιών, καθώς και τα videos που θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μας στέλνουν, άλλη μια φορά, μηνύματα αισιοδοξίας και μας υπενθυμίζουν τη χρησιμότητα της κοινωνικής προσφοράς. Η Αίθουσα Τέχνης Ρώ θα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό της πόλης μας, το πρωί της παραπάνω ημέρας,
από τις 11.00΄π.μ. έως τις 14.00΄ και το απόγευμα, από τις 18.00΄ έως τις 20.00΄.
Την έκθεση επιμελήθηκε η κ. Άννα Δήμου, η οποία στις 12.00΄ το μεσημέρι θα περιγράψει, με σύντομο τρόπο, τα έργα των μαθητών.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν στον Σύλλογο “Η ΛΑΜΨΗ”
(Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος).

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 20/11/2016
Ώρα:
11:00 - 20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

ΔΕΛΑΣΑΛ
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Γκαλερί “ΡΩ”
Ρωμανού 5
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54621 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310226552
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής