εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Art Bazaar

Κυριακή, 20/11/2016 @ 11:00 - 20:00

Art Bazaar

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού του ΔΕΛΑΣΑΛ σας προσκαλούν στην έκθεση εικαστικών “Art Bazaar”, η οποία θα πραγματοποιηθεί, για δεύτερη χρονιά, την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, στην γκαλερί Ρώ. Τα έργα των παιδιών, καθώς και τα videos που θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μας στέλνουν, άλλη μια φορά, μηνύματα αισιοδοξίας και μας υπενθυμίζουν τη χρησιμότητα της κοινωνικής προσφοράς. Η Αίθουσα Τέχνης Ρώ θα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό της πόλης μας, το πρωί της παραπάνω ημέρας,
από τις 11.00΄π.μ. έως τις 14.00΄ και το απόγευμα, από τις 18.00΄ έως τις 20.00΄.
Την έκθεση επιμελήθηκε η κ. Άννα Δήμου, η οποία στις 12.00΄ το μεσημέρι θα περιγράψει, με σύντομο τρόπο, τα έργα των μαθητών.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν στον Σύλλογο “Η ΛΑΜΨΗ”
(Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος).

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 20/11/2016
Ώρα:
11:00 - 20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

ΔΕΛΑΣΑΛ
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Γκαλερί “ΡΩ”
Ρωμανού 5
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54621 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310226552
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής