εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Σάββατο, 8/10/2016 @ 18:00 - 23:00

5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει τον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2016 και παράλληλα τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, με τη δύση του ήλιου, οι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσουν από κόσμο κάθε ηλικίας, που θα στείλει μήνυμα άθλησης, χαράς και ζωής!

Η Λάμψη θα συμμετέχει και φέτος στην αθλητική αυτή εκδήλωση με τη δική της Ομάδα! Για να δηλώσετε συμμετοχή και να τρέξετε με την Ομάδα της Λάμψης, επισκεφτείτε τα γραφεία του Συλλόγου, καθημερινές 09:00-17:00. Μέρος των συνολικών συμμετοχών της Ομάδας θα διατεθούν από τη διοργάνωση για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Τρέξτε και φέτος για τη Λάμψη! Γίνετε σύμμαχοι στον αγώνα που δίνουν τα παιδιά στα παιδο-ογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης! Εγγραφείτε με την ομάδα της Λάμψης μέχρις τις 14 Σεπτεμβρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Συλλόγου.

Λίγα λόγια για το αγωνιστικό πρόγραμμα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό στον Λευκό Πύργο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ημιμαραθωνίου, πατώντας εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 8/10/2016
Ώρα:
18:00 - 23:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
http://www.thessalonikihalfmarathon.org/index.php?lang=el

Διοργανωτές

Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ
Δήμος Θεσσαλονίκης

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Ελλάδα
+ Χάρτης Google