εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φεστιβάλ Γεύσης και Πολιτισμού

Πέμπτη, 15/09/2016 @ 19:00 - Παρασκευή, 16/09/2016 @ 23:55

3€
Φεστιβάλ Γεύσης και Πολιτισμού

Φεστιβάλ Γεύσης και Πολιτισμού στη Μονή Λαζαριστών
Ένα ταξίδι αισθήσεων και γαστρονομίας…

Σε όλη της τη διαδρομή, από την αρχή ακόμα της ύπαρξής της, η Θεσσαλονίκη ήταν ένα σταυροδρόμι πολιτισμών, ιδεών, αλλά και γεύσεων. Έτσι η Σελανίκ των Τούρκων, η Σολουν των Βουλγάρων, η μικρή Ιερουσαλήμ των Εβραίων, δέχτηκε επιρροές από πολιτισμούς της Ανατολής και της Δύσης, διαμορφώνοντας τελικά το δικό της μεθυστικό άρωμα και τις δικές της ξεχωριστές γεύσεις… Αυτό το πολύχρωμο μωσαϊκό έχει σκοπό να αναδείξει το Φεστιβάλ Γεύσης και Πολιτισμού που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, τιμώντας τον γαστρονομικό πολιτισμό της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και πολιτισμών, στο οποίο θα συμμετέχουν εστιατόρια της Θεσσαλονίκης που ειδικεύονται στις θεματικές και ethnic κουζίνες. Εκτός από εστιατόρια που τιμούν την κουζίνα άλλων χωρών, θα υπάρχουν και εστιατόρια με ποντιακή ή κρητική κουζίνα, εστιατόρια που εστιάζουν στην ιχθυοφαγία ή στα πουλερικά κλπ. Όλα αυτά τα εστιατόρια θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σ’ ένα ευρύ και πολύχρωμο κοινό, το πολυπληθές κοινό του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, επιλογές από το μενού τους.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάζουν τις δημιουργίες των εστιατορίων, αλλά και το κρασί γνωστών οινοποιών, μ’ ένα συμβολικό εισιτήριο. Με την είσοδό τους θα παραλαμβάνουν ένα πιάτο, μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης κι ένα ποτήρι τουλίπα. Με αυτά μπορούν να επισκέπτονται τα τραπέζια των εστιατορίων και οινοποιείων και να δοκιμάζουν τις δημιουργίες τους. Τα έσοδα των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, “Η Λάμψη”.

Πέμπτη 15 & Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 19:00 – 00:30

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Πέμπτη, 15/09/2016 @ 19:00
Τέλος:
Παρασκευή, 16/09/2016 @ 23:55
Κόστος:
3€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
http://www.monilazariston.gr/86C445EC.el.aspx

Διοργανωτής

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Τηλέφωνο:
2310 589.200 / 589.237
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 564 30 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
231 058 9185
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής