εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

3α Βήματα Αγάπης

Τετάρτη, 8/03/2017 @ 08:00 - 17:00

3α Βήματα Αγάπης

3α Βήματα Αγάπης για τα παιδιά της Λάμψης!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θέρμης, θα πραγματοποιηθεί χορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου από το σύλλογο Μανδριτσιωτών Θρακιωτων Θέρμης ! Στις 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. τα παιδιά 9 χορευτικών συλλόγων θα ενώσουν τις δυνάμεις για να μεταδόσουν το μήνυμα ότι οι νεοπλασματικές ασθένειες της παιδικής ηλικίας μπορούν να ιαθούν! Ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά και όλους όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση, που για άλλη μια φορά θα γίνουν αρωγοί στον αγώνα μας, και καλούμε τους φίλους της Λάμψης να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση γεμάτη παράδοση!
Συμμετέχουν τα παιδικά χορευτικά των παρακάτω συλλόγων:
Σύλλογος Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης
Σύλλογος “Παναγίας Σουμελάς” Θέρμης
Σύλλογος Γηγενών Μακεδώνων Θέρμης
Σύλλογος Βλάχων Θέρμης “Αγ. Νικόλαος”
Κρητικός Σύλλογος “Ξαστεριάς” Θέρμης
Σύλλογος Σερραίων Κατοίκων Θέρμης
Τμήμα Χορωδίας του 2ου Δημοτικού Θέρμης
Κέντρο Πολιτισμού Ταγαράδων
Πολιτιστικός Σύλλογος Σουρωτής ” Η Πηγή”

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τετάρτη, 8/03/2017
Ώρα:
08:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση: