εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλανθρωπική Συναυλία

Παρασκευή, 2/12/2016 @ 20:00 - 23:55

19€-61€
Φιλανθρωπική Συναυλία

Φιλανθρωπική Συναυλία

 „Η καρδιά µου χαίρεται όταν βλέπω να βοηθάς“ γράφει η Αγία Γραφή (ψαλµός 13.6).

Όλοι µαζί µπορούµε και πρέπει να προσφέρουµε τη βοήθεια µας σε πάσχοντα άτοµα που µας χρειάζονται.

Η οικονοµική κρίση στην Ελλάδα προκαλεί δραµατικές επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή µε µείωση της απασχόλησης και αδυναµία ιατρoφαρµακευτικής περίθαλψης για ένα µεγάλο αριθµό Ελλήνων. Είναι καθήκον όλων µας να βοηθήσουµε!

Ο Σύλλογος Ελλήνων Επιστηµόνων Φραγκφούρτης προωθεί την ανταλλαγή απόψεων σε εξειδικευµένους επιστηµονικούς τοµείς ενώ παράλληλα υποστηρίζει την αλληλοκατανόηση των λαών σε θέµατα πολιτισµού. Εκτός τούτου  διοργανώνει διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο την υποστήριξη κοινωνικά αδύναµων ανθρώπων και στην χώρα µας.

Διοργανώνει, λοιπόν, φιλανθρωπική συναυλια στις 02 ∆εκεµβριου 2016 στην Alte Oper Frankfurt (60320 Frankfurt).

Την καλλιτεχνική ευθύνη της βραδιάς έχουν αναλάβει αφιλοκερδώς η διεθνούς φήµης µεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας και ο Κωστης Φερρης, µία από τις σηµαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στη Λαµψη, διαθέτοντας όλα τα έσοδα για τους σκοπούς του Συλλόγου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 2/12/2016
Ώρα:
20:00 - 23:55
Κόστος:
19€-61€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
http://vga-frankfurt.de/event/benefizkonzert-zugunsten-des-elternvereins-krebskranker-kinder-nordgriechenland-lampsiglanz/

Διοργανωτής

Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων Φρανκφούρτης
Τηλέφωνο:
+49 69 511418
Email:
info@vga-frankfurt.de
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Alte Oper Frankfurt
Opernplatz 1
Frankfurt, Frankfurt 60313 Γερμανία
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+49 69 1340 0
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής