εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“ΠΥΡΡΙΧΙΟC”: Καλοκαιρινός Χορός

Παρασκευή, 5/08/2016 @ 21:00 - 23:55

5€
"ΠΥΡΡΙΧΙΟC": Καλοκαιρινός Χορός

“ΠΥΡΡΙΧΙΟC”: Καλοκαιρινός Χορός

Η Ένωση Χορευτών Ν. Δράμας “ΠΥΡΡΙΧΙΟC” διοργανώνει τον καλοκαιρινό χορό της, στις 5 Αυγούστου 2016, ημέρα Παρασκευή στον προαύλιο του γηπέδου ΚΡΑΧΤΙΔΗ.

Μέρος των εσόδων θα δωθεί στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Βόρειας Ελλάδας, “Η ΛΑΜΨΗ”.

Λίγα λόγια για την ένωση Πυρρίχιος

Ο σύλλογος της ένωσης χορευτών Ν. Δράμας ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2007 από μια ομάδα χορευτών από ποντιακούς Συλλόγους του Νομού Δράμας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα  αγκαλιάστηκε από πολλούς χορευτές και χορεύτριες και αριθμεί άνω των 40 ατόμων. Τα μέλει της Ένωσης μέσα σε 6 μόνο μήνες υπερβαίνουν τα 200 . Φέρει τον διακριτικό τίτλο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ τιμώντας τον αρχαίο αυτό Ελληνικό πολεμικό χορό.

Σκοπός του Συλλόγου είναι να φέρει μια νέα παρουσία ήθους στην Ποντιακή οικογένεια, βοηθώντας το ποντιακό ζήτημα να μπει στην πρέπουσα διάσταση . Χρησιμοποιούμε το χορευτικό μας για την προβολή του Νομού και της πόλης μας και ως προπύργιο για την προώθηση της ποντιακής ιδέας.

Την 5 Νοεμβρίου τελέστηκαν τα εγκαίνια των γραφείων μας και της Λέσχης όπου  χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δράμας κ.κ.+ Παύλος . Παρουσία των αρχών της πόλης μας , και πλήθος κόσμου δήχθηκε ο Δεσπότης μας την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας συμβουλίου την τιμητική ,αλλά και ουσιαστική ανακήρυξη του ,ως επιτίμου Προέδρου και καθοδηγητή της Ένωσης.

Έκτοτε  το χορευτικό της Ένωσης παρουσιάστηκε σε πολλές τοπικές εκδηλώσεις του Νομού.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 5/08/2016
Ώρα:
21:00 - 23:55
Κόστος:
5€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
http://www.dramini.gr/sto-syllogo-lampsi-meros-ton-esodon-tou-kalokerinou-chorou-pou-diorganoni-o-pyrichios/

Διοργανωτής

Ένωση Χορευτών Ν. Δράμας “ΠΥΡΡΙΧΙΟC”
Τηλέφωνο:
25210 33513
Email:
info@pyrrixios.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Προαύλιος Χώρος Γυμανστηρίου Κραχτίδη
Δράμα
Δράμα, 66100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google