εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εθελοντική προσφορά αίματος, αιμοπεταλίων και οργάνων

Παρασκευή, 26/05/2017 @ 12:30 - 17:30

Εθελοντική προσφορά αίματος, αιμοπεταλίων και οργάνων

Αιμοδοτώ (Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Α.Π.Θ)
Ημερίδα: Εθελοντική προσφορά αίματος, αιμοπεταλίων και οργάνων

Στόχος της ομάδας μας είναι η δημιουργία παιδείας εθελοντή αιμοδότη και η ευαισθητοποίηση των φοιτητών σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Στα πλαίσια αυτού σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνουμε με θέμα “Εθελοντική προσφορά αίματος, αιμοπεταλίων και οργάνων”, με παράλληλα διαδραστικά παιχνίδια.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν και άλλες ομάδες και σύλλογοι οι οποίοι θα μιλήσουν για τα θέματα αυτά και θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά παιχνίδια στον χώρο. Η εθελοντική ομάδα της Λάμψης από το  Α.Π.Θ, που είναι καθημερινά δίπλα στα παιδιά κατά τις νοσηλείες τους, θα συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και θα είναι εκεί  εκ μέρους της Λάμψης για να μιλήσει για τη δωρεά αιμοπεταλίων. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Θα επιθυμούσαμε σε περίπτωση που πρόκειται να παρευρεθείτε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων καθώς ετοιμάζουμε κάποιες δράσεις.
Ευχαριστούμε πολύ
Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας ΑΠΘ
«ΑΙΜΟΔΟΤΩ»


Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

-12.30 με 13.00 Ομάδα Αιμοδοτώ
-13.00 με 13.45 Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων
-13.45 με 14.45 Σύλλογος Θαλασσαιμίας και Πηγή Ζωής
-14.45 με 15.30 Διάλεμμα με διαδραστικά παιχνίδια
-15.30 με 16.15 Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας Γ.Ν.Θ. ”Γ. Παπανικολάου”
-16.15 με 17.00 Λάμψη, Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, Βόρειας Ελλάδας

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης Α.Π.Θ.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54124 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
231 099 5390
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής