εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Βαδίζουμε για τη Λάμψη, για ζωή και ελπίδα”

Κυριακή, 5/06/2016 @ 18:00 - 20:00

€5
Βαδίζουμε για τη ΛΑΜΨΗ

Λαϊκός Δρόμος Βαδίσματος

Βαδίζουμε για τη ΛΑΜΨΗ

Μία σημαντική αθλητική εκδήλωση με κοινωνικές προεκτάσεις πραγματοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μαζικού Αθλητισμού με αφορμή τον εορτασμό 100 χρόνων λειτουργιάς του εργοστασίου ΣΟΥΡΩΤΗ. Βαδίζουμε για τη ΛΑΜΨΗ!
Πρόκειται για μια εκδήλωση ανοιχτού χώρου και συγκεκριμένα για πεζοπορία από την πλατεία της Σουρωτής ως την περιοχή «Βοσκίνα» και επιστρέφουμε στην Πλατεία για μουσική και χορό με τη συμμετοχή τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουρωτής «Η Πηγή» και του Χρήστου Ασλάνη.
Η αθλητική εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια ενίσχυσης του έργου του Συλλόγου ’’ H Λάμψη’’, που στηρίζει στη Β. Ελλάδα με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο τα παιδιά που έτυχε να νοσήσουν από νεοπλασματική ασθένεια (καρκίνο) καθώς επίσης και τους γονείς τους.
Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ και της ΣΟΥΡΩΤΗΣ Α.Ε με τη συμμετοχή της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής και φορέων αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Θέρμης
Τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στη «Λάμψη»
Διαδρομή 5 χλμ.

Για πληροφορίες & έγγραφές :
Γραφείo Αθλητισμού : 2310 463 755
Τσονίδου Μαρία : 6972 221 520
Γραμματεία Σουρωτής : 23960 41 590

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και στο Γραφείο της “Λάμψης”

https://www.facebook.com/events/1208357755861765/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 5/06/2016
Ώρα:
18:00 - 20:00
Κόστος:
€5
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
http://www.thermi.gov.gr/info/?p=30007