εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλανθρωπική έκθεση με πορτρέτα… «φυλακισμένων»

Τετάρτη, 15/06/2016 @ 19:00 - 22:00

Φιλανθρωπική Έκθεση φωτογραφίας

Φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας με πορτρέτα… «φυλακισμένων»
Συγκεντρώνουμε καινούρια παιδικά βιβλία και παιχνίδια για παιδιά με καρκίνο.
Στον όμορφο χώρο του TOMS, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταφέρεται το πρότζεκτ με τις συνεντεύξεις «φυλακισμένων» του δημοσιογράφου Ευθύμιου Σαββάκη, το οποίο φιλοξενήθηκε φέτος στον χώρο του LOCKED, στην Αγίας Σοφίας 21.


Το LOCKED είναι το πρώτο παιχνίδι απόδρασης που δημιουργήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει καταφέρει να εξάγει την τεχνογνωσία του στο εξωτερικό και φιγουράρει στην 1η θέση του Trip Advisor, στο είδος του, αποτελώντας δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
Φέτος, η εταιρεία, που συμπλήρωσε 18 μήνες ζωής, αποφάσισε να υλοποιήσει το καινοτόμο πρότζεκτ συνεντεύξεων του Ευθύμιου Σαββάκη, που πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου μέσα σε δωμάτια απόδρασης, αποτελώντας παγκόσμια πρωτοτυπία! 
1 περίεργη ιδέα, 32 εβδομάδες, 42 «φυλακισμένοι»! Ολόκληρη τη σεζόν 42 προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, του πολιτισμού, του θεάτρου, του αθλητισμού, της πολιτικής, των social media και του επιχειρηματικού στίβου «φυλακίστηκαν» στα δωμάτια του LOCKED και «βίωσαν» την πιο περίεργη συνέντευξη – φωτογράφιση που έχουν δώσει ποτέ!


Πλέον, το φινάλε της σεζόν βρίσκει το πρότζεκτ να ταξιδεύει στον πολυχώρο του TOMS, Τσιμισκή 22, όπου την Τετάρτη 15/6 από τις 19:00 θα εκτεθούν τα 42 πορτρέτα των «φυλακισμένων» (δια χειρός Έλιας Πατάγου, Βαγγέλη Δημόπουλου, Νικολέτας Σαββάκη και Γιώργου Πλανάκη) σε μία πρωτότυπη φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας.


Η ομάδα του LOCKED, μάλιστα, την ημέρα εκείνη θα συγκεντρώσει καινούρια παιδικά παιχνίδια και βιβλία για να τα παραδώσει στον σύλλογο «Η ΛΑΜΨΗ», ώστε να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στα παιδοογκολογικά τμήματα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στο Ιπποκράτειο.


«Όλη η χρονιά κύλ
ησε σαν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς στο LOCKED και αποφασίσαμε να στηρίξουμε τα παιδιά αυτά που μάχονται με τη νόσο. Ένα παιχνίδι και ένα βιβλίο, άλλωστε, είναι ο ιδανικός τρόπος για να «αποδράσουν» έστω και για λίγο από την καθημερινότητα των θεραπειών», αναφέρει ο Ευθύμιος Σαββάκης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τετάρτη, 15/06/2016
Ώρα:
19:00 - 22:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/1026072664149416/

Διοργανωτής

Locked
Τηλέφωνο:
2310 23 25 77
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

TOMS FLAGSHIP STORE
Τσιμισκή 22
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54622 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής