εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Τελευταία προηγούμενη Εκδηλώσεις

Δώσε Ζωή

Κολυμβητήριο Γηπέδου "Κλεάνθης Βικελίδης" Αλκμήνης 69, Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ  σε συνεργασία με τη "Λάμψη"  και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Be my hero " διοργανώνουν εκδήλωση προσφοράς ζωής.

Δωρεάν

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας

Η Λάμψη, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, διοργανώνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στη 13:00 στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από τον

Δωρεάν

Κοπή της πίτας 2020

Ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» Αναλήψεως 26, Θεσσαλονίκη

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. του Συλλόγου