εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Απογευματινός καφές Νοέμβριος. 2015

Δευτέρα, 9/11/2015 @ 19:00

Απογευματινός καφές - Αστέρια - Ξενοδοχείο Πανόραμα

Για 8η χρονιά πιστοί στο ραντεβού μας με τον Δήμο Πυλαίας -Χορτιάτη και την ενορία του Αγίου Γεωργίου Πανοράματος στον Απογευματινό μας καφέ στην Αίθουσα Αστέρια στο ξενοδοχείο Πανόραμα. Σας περιμένουμε λοιπόν την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.

Φροντίστε να πάρετε έγκαιρα τις προσκλήσεις από το Δημαρχείο στο Πανόραμα  και από το γραφείο του Συλλόγου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Δευτέρα, 9/11/2015
Ώρα:
19:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Σύλλογος «Λάμψη»
Τηλέφωνο:
2310943396
Email:
lampsi@lampsi.org
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο «Πανόραμα»
Αναλήψεως 26
Θεσσαλονίκη, Πανόραμα 55236 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310344871
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής