εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4ο “Panorama Charity Fun Run”

Κυριακή, 22/04/2018 @ 11:00 - 13:30

5€-10€

«Τρέχουμε στη φύση για καλό σκοπό» στο 4ο “Panorama Charity Fun Run” την Κυριακή 22 Απριλίου, το οποίο διοργανώνεται από το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες» και την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, που θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και πανέμορφα δασικά σημεία του Πανοράματος.
Τα έσοδα από τις συνδρομές συμμετοχής (10€ για ενήλικες, 5€ για μαθητές) θα διατεθούν για την υποστήριξη των συλλόγων: “Η ΛΑΜΨΗ”, “Η Αντηρίδα”, το “Άλμα Ζωής”, “Άγιος Δημήτριος” και «Επιλογή».
Με αφετηρία τη «Στροφή Πλατανάκια» στο Πανόραμα, οι δρομείς θα μπορούν να επιλέξουν:
• Τη διαδρομή-αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11.00 π.μ.
• Τη διαδρομή μήκους 5,5 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11.15 π.μ.
• Τη διαδρομή μήκους 2 χιλιομέτρων, με ώρα εκκίνησης 11.30 π.μ.
Εκτός από τα έπαθλα (κύπελλα) στους τρεις πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών όλοι οι συμμετέχοντες αμέσως μετά την εγγραφή τους θα λάβουν ως αναμνηστικά δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής με το logo του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Περισσότερες πληροφορίες, όροι συμμετοχής και φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα του δήμου www.pilea–hortiatis.gr και συγκεκριμένα
στο link http://www.pilea-hortiatis.gr/…/guest/panoramacharityfunrun4

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 22/04/2018
Ώρα:
11:00 - 13:30
Κόστος:
5€-10€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
http://www.pilea-hortiatis.gr/…/guest/panoramacharityfunrun4

Χώρος Διεξαγωγής

Πανόραμα
Πανόραμα
Θε, Θεσσαλονίκη 55236 Ελλάδα
+ Χάρτης Google