εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

4α βήματα αγάπης

Sunday, 25/02/2018 @ 18:00

4α Βήματα Αγάπης για τα παιδιά της Λάμψης!
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θέρμης, θα πραγματοποιηθεί χορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου!
Στις 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, 9 χορευτικοί σύλλογοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μεταδώσουν το μήνυμα ότι οι νεοπλασματικές ασθένειες της παιδικής ηλικίας μπορούν να ιαθούν!
Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση, που για άλλη μια φορά θα γίνουν αρωγοί στον αγώνα μας, και καλούμε τους φίλους της Λάμψης να παρευρεθούν σε μια τόσο όμορφη εκδήλωση γεμάτη παράδοση!
Συμμετέχουν:
Σύλλογος Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης
Σύλλογος “Παναγίας Σουμελάς” Θέρμης
Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης
Σύλλογος Βλάχων Θέρμης-Τριαδίου
Κρητικοί Θέρμης
Σύλλογος Σερραίων Κατοίκων Θέρμης
Πολιτιστικός Σύλλογος Σουρωτής “Η Πηγή”
Τμήματα Σχολής χορού Δ. Θέρμης
Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου ν. Ραιδεστού
Ομάδα Θεάτρου “Όραμα”

Details

Date:
Sunday, 25/02/2018
Time:
18:00
Event Category: