εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4α βήματα αγάπης

Κυριακή, 25/02/2018 @ 18:00

4α Βήματα Αγάπης για τα παιδιά της Λάμψης!
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θέρμης, θα πραγματοποιηθεί χορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου!
Στις 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, 9 χορευτικοί σύλλογοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μεταδώσουν το μήνυμα ότι οι νεοπλασματικές ασθένειες της παιδικής ηλικίας μπορούν να ιαθούν!
Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση, που για άλλη μια φορά θα γίνουν αρωγοί στον αγώνα μας, και καλούμε τους φίλους της Λάμψης να παρευρεθούν σε μια τόσο όμορφη εκδήλωση γεμάτη παράδοση!
Συμμετέχουν:
Σύλλογος Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης
Σύλλογος “Παναγίας Σουμελάς” Θέρμης
Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης
Σύλλογος Βλάχων Θέρμης-Τριαδίου
Κρητικοί Θέρμης
Σύλλογος Σερραίων Κατοίκων Θέρμης
Πολιτιστικός Σύλλογος Σουρωτής “Η Πηγή”
Τμήματα Σχολής χορού Δ. Θέρμης
Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου ν. Ραιδεστού
Ομάδα Θεάτρου “Όραμα”

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 25/02/2018
Ώρα:
18:00
Κατηγορία Εκδήλωση: