εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2o Τουρνουά Εφήβων “ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ”

Πέμπτη, 6/09/2018 @ 20:00 - Κυριακή, 9/09/2018 @ 19:00

Δωρεάν

2ο Τουρνουά Εφήβων “ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ” θα πραγματοποιηθεί στο Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο, από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Το τουρνουά θα έχει και φέτος διπλό χαρακτήρα καθώς πέρα από αγωνιστικό θα έχει και φιλανθρωπικό, στηρίζοντας το σύλλογό μας.

Είσοδος ελεύθερη, το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.Λεπτομέρειες

Αρχή:
Πέμπτη, 6/09/2018 @ 20:00
Τέλος:
Κυριακή, 9/09/2018 @ 19:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54636 Ελλάδα
+ Χάρτης Google