εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2019

Σάββατο, 7/12/2019 @ 11:00 - Κυριακή, 8/12/2019 @ 18:00

Δωρεάν

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 11:00 π.μ. -18:00 μ.μ στο γραφείο μας Κλεάνθους 5 με Παπαναστασίου γωνία. Μέσα από μια ποικιλία από πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι από τις εθελόντριες του Συλλόγου μας, μπορείτε να διαλέξετε τα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Σας περιμένουμε!!!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σάββατο, 7/12/2019 @ 11:00
Τέλος:
Κυριακή, 8/12/2019 @ 18:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Γραφείο Συλλόγου “Η ΛΑΜΨΗ”
Κλεάνθους 5
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54453 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310943396
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής