εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλανθρωπικός Αγώνας “RANDOM ART”

Κυριακή, 29/05/2016 @ 20:00 - 22:00

5€
Φιλανθρωπικός Αγώνας

Φιλανθρωπικός Αγώνας “RANDOM ART”

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι φίλαθλοι θα απολαύσουν ένα φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου αφιερωμένο στα Παιδιά της Λάμψης στη μνήμη του Δημήτρη Κορδίλα. Ο Φιλανθρωπικός Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 29/05 στις 20.00 η ώρα στο γήπεδο της Τριανδρίας.
Όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε θεσμό! Σας περιμένουμε!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 29/05/2016
Ώρα:
20:00 - 22:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/1743031845943168/

Χώρος Διεξαγωγής

Γήπεδο Τριανδρίας
Γυμναστηρίου 39
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 553 37 Ελλάδα
+ Χάρτης Google