εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στη Δράμα

Τρίτη, 3/12/2019 @ 21:00 - 23:30

7€-15€

Ο Σύλλογος Λάμψη σας προσκαλεί στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση Δράμας
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Όπερα την Τρίη 3 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.00.
Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ και παιδική 7 ευρώ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

Συμμετέχουν αλφαβητικά, στο τραγούδι: Ζερφειρίδης Μιχάλης/ Κουρτίδης Γιάννης/ Σιαμλίδης Γιώργος/ Τριανταφυλλίδης Κυριάκος. Λύρα: Αυγητίδης Γιώργος/ Κουγιουμτζίδης Ανδρέας/ Παπαδόπουλος Δημήτρης/ Τσανασίδης Γιάννης.  Πλήκτρα: Ιωαννίδης Σάκης/Κούνιος Κώστας. Νταούλι: Αυγητίδης Βασίλης/ Πετρίδης Κώστας. Λαούτο: Σιδηρόπουλος Νίκος. Ήχος: Ρόιδος Σπύρος. Μαζί μας τα Επτά Όγδοα. Τη βραδιά θα παρουσιάσει ο Λάζος Τερζάς.

Τηλέφωνα κρατήσεων 6945023003-6932656648.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στο σύλλογο Λάμψη.

Ας ενώσουμε τα χέρια σ’ ένα μεγάλο χορό για να κρατήσουμε τη λάμψη στο χαμόγελο των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τρίτη, 3/12/2019
Ώρα:
21:00 - 23:30
Κόστος:
7€-15€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα Δεξιώσεων Όπερα
1ης Ιουλίου
Δράμα, Δράμα 66100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
698 206 8841
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής