εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Μυστικό της Γαλέρας

Σάββατο, 6/05/2017 @ 12:00 - 14:00

Το Μυστικό της Γαλέρας

Η  Αρτέον Εκδοτική σας προσκαλεί στον ΙΑΝΟ στη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο Το Μυστικό της Γαλέρας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Βασιλική Γιαννοπούλου Φιλόλογος – Ειδική Παιδαγωγός,
Ασπασία Παπαδοπούλου Φιλόλογος – Ιστορικός.

Για το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΛΑΜΨΗ» θα μιλήσει η Αικατερίνη Παρασκευαϊδου, Εκπρόσωπος του Συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρα… έκπληξη!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης:
Ο συγγραφέας μέσα από διαδραστικά παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα, εξερευνά με τα παιδιά τις εποχές των πειρατών στις θάλασσες μας και τους μαθαίνει την αξία της πίστης, τουοράματος και της αφοσίωσης, αλλά και τον δεκάλογο του Καλού Πειρατή!

Το βιβλίο ενισχύει το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΛΑΜΨΗ» προσφέροντας με κάθε αγορά μέρος των εσόδων για τη στήριξη της εκστρατείας καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου.

Ελάτε να γίνουμε συνταξιδιώτες σε ένα πειρατικό ταξίδι και να κάνουμε ρεσάλτο στα όνειρά μας. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Είσοδος ελεύθερη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 6/05/2017
Ώρα:
12:00 - 14:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/1522750694416235/?active_tab=about

Διοργανωτής

Αρτέον Εκδοτική
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

ΙΑΝΟΣ
Αριστοτέλους 7
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54624 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310 277004
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής