εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τα παιδιά χορεύουν για τη ζωή

Σάββατο, 9/04/2016 - Κυριακή, 10/04/2016

Τα παιδιά χορεύουν για τη ζωή

Τα παιδιά χορεύουν για τη ζωή

12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΙ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ

Ένα χαρακτήρα συμπαράστασης και ανθρωπισμού καλείται να έχει και φέτος το Φεστιβάλ Παιδικών και Εφηβικών Συγκροτημάτων του Πολιτιστικού Μορφωτικου Λαογραφικού Συλλόγου Νέας Καλλικράτειας.

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ αφιερώνεται σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Φέτος είναι αφιερωμένο στη ¨ΛΑΜΨΗ”, Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Βορείου Ελλάδος, με στόχο την οικονομική του ενίσχυση.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σάββατο, 9/04/2016
Τέλος:
Κυριακή, 10/04/2016

Χώρος Διεξαγωγής

Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νέας Προποντίδας Στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής
Χαλκιδική Ελλάδα

Διοργανωτής

Πολιτιστικός Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Νέας Καλλικράτειας
Τηλέφωνο:
6979 492853
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής