εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πασχαλινό Bazaar Λάμψης!

Σάββατο, 1/04/2017 @ 11:00 - Κυριακή, 2/04/2017 @ 18:00

Πασχαλινό Bazaar Λάμψης!

Οι προετοιμασίες για την πασχαλινή εορταγορά της Λάμψης έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί! Χάρη στις πάντα πρόθυμες εθελόντριές μας θα έχουμε και πάλι τη χαρά να σας υποδεχτούμε στα γραφεία του Συλλόγου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 18.00! Όλα όσα χρειάζεστε για το Πάσχα θα τα βρείτε εκεί! Λαμπάδες, κοσμήματα, είδη δώρων και διακόσμησης για να διαλέξετε και να γίνεται κομμάτι της προσπάθειας της Λάμψης να ενισχύσει τον αγώνα ζωής των παιδιών με νεοπλασίες! Διάφορα είδη φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις εθελόντριές μας αλλά και από τα παιδιά και τους γονείς της Λάμψης, που ετοιμάζουν και μας στέλνουν χειροποίητες δημιουργίες τους από τα σπίτια τους ή τα παιδο-ογκολογικά τμήματα με τη βοήθεια των δασκάλων τους! Μια συλλογική προσπάθεια από όλους μας για όλους σας! Πατήστε εδώ για να πάρετε μια γεύση από όσα θα βρείτε στο bazaar μας! Σας περιμένουμε!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σάββατο, 1/04/2017 @ 11:00
Τέλος:
Κυριακή, 2/04/2017 @ 18:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Λάμψη
Τηλέφωνο:
2310943396
Email:
lampsi@lampsi.org
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Λάμψη
Κλεάνθους 5
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54351 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310943396
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής