εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παιδική Ποδοσφαιρική Συνάντηση

Πέμπτη, 14/04/2016 @ 10:30 - 13:00

€5
Παιδική Ποδοσφαιρική Συνάντηση

Παιδική Ποδοσφαιρική Συνάντηση

Ένα πολύ όμορφο τουρνουά θα διεξαχθεί στην Όλυνθο στις 17/4.

Η ποδοσφαιρική ακαδημία ”PAOK ACADEMY – ΕΛΠΙΔΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ” διοργανώνουν το τουρνουά, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην ”Λάμψη” σύλλογο γονέων με νεοπλαστικές ασθένεις βορείου Ελλάδος.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ και στο πρωινό τουρνουά θα συμμετέχουν οι ακαδημίες: Ελπίδες Ζωγράφου, ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής, ηλικίας Τζούνιορ και Προτζούνιορ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Πέμπτη, 14/04/2016
Ώρα:
10:30 - 13:00
Κόστος:
€5
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
http://pamebala.gr/eps-xalkidikis/item/22536-paidiki-pdoosfairiki-sunantisi-sto-gipedo-nakis-augeris

Διοργανωτής

PAOK ACADEMY – ΕΛΠΙΔΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Τηλέφωνο:
6946 502 355
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Γήπεδο Ολύνθου “Νάκης Αυγέρης”
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής