εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μια λέξη για καλό σκοπό

Σάββατο, 12/05/2018 - Δευτέρα, 14/05/2018

H Somfis στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει το έργο της Λάμψης πραγματοποιώντας τη δράση «Μια λέξη για καλό σκοπό» κατά τη διάρκεια της έκθεσης Beauty Macedonia 12-14 Μαΐου στο TIF HELEXPO.

Επισκεφτείτε το περίπτερό μας και πείτε μας την πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε το brand Somfis. Για κάθε μια συμμετοχή, η Somfis δίνει 1€ στον σύλλογο “Η ΛΑΜΨΗ”.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σάββατο, 12/05/2018
Τέλος:
Δευτέρα, 14/05/2018
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

T.I.F. HELEXPO
Εγνατία 154
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Θεσσαλονίκης 54636
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310 291111
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής