εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

Τρίτη, 8/03/2016 @ 20:00 - 23:00

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

“Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ”

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Μία ποιοτική βραδιά  «θηλυκού γένους» με είσοδο ελεύθερη για το κοινό που περιλαμβάνει μουσική, ποίηση και τιμητικές διακρίσεις  διοργανώνει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας,  ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 20.00 στο στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας με τίτλλο “Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ”.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Αναστασία Καρυπίδου. Σε θέματα που αφορούν στη γυναίκα θα μιλήσουν με την ευκαιρία της ημέρας η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νεολαίας Πυλαίας-Χορτιάτη, Ανατολή Κωνσταντινίδου, η Δικηγόρος, μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος Ιφιγένεια Παραστατίδου και η τ. Διοικήτρια Ν.Θ.Ε Θεαγένειο Δρ. Λιάνα Κουρτέλη – Ξουρή.
Θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης στη διάρκεια της οποίας θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους Συλλόγους “Λάμψη” και “Άλμα Ζωής” , στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Τεχνικής Κολύμβησης, Αλεξάνδρα Νησιώτη, στις γυναίκες Προέδρους των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου, στις Εθελόντριες που διακονούν σε κοινωνικές – φιλανθρωπικές – ποιμαντικές και καλλιτεχνικές δράσεις του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία και στην Ανώνυμη Γυναίκα.
«Με τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε κάθε χρόνο στο δήμο μας τιμούμε την πολυσήμαντη προσφορά της γυναίκας και δεν ξεχνάμε ότι η  Διεθνής ημέρα της γυναίκας επικεντρώνεται σε δυο βασικά συνθήματα: Την πάλη για τα δικαιώματά της και τον αγώνα για την ειρήνη» σημείωσε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
«Γιορτάζουμε και φέτος ως ημέρα δράσης και περισυλλογής την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που έχει θεσμοθετηθεί επισήμως από τον ΟΗΕ βάζοντας σε πρώτο πλάνο την υποστήριξη της ισότητας, τα δικαιώματα των γυναικών και την αξιολόγηση της θέσης τους στην σύγχρονη κοινωνία» ανέφερε από τη μεριά της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Αθλητισμού και Νεολαίας Ανατολή Κωνσταντινίδου.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μουσική συναυλία και αφήγηση εκλεκτών ποιητικών κειμένων. Συμμετέχουν: στο τραγούδι ο Γιάννης Λεκόπουλος, στο πιάνο ο Πάνος Κοσμίδης και στην αφήγηση ποιημάτων η φιλόλογος-ποιήτρια Βικτωρία Καπλάνη και η σχεδιάστρια Δέσποινα Δουμανίδου (Καλλιγράματα-Σχηματοποιημένα ποιήματα με θέμα τη Γυναίκα).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τρίτη, 8/03/2016
Ώρα:
20:00 - 23:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
http://www.thessalonikiartsandculture.gr/component/k2/i-zoi-einai-gynaika#.V4dp3LiLSUl

Διοργανωτής

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη
Τηλέφωνο:
2313 301000
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας
Πολυτεχνείου 20
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 55535 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2313302637