εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ενημερωτική Συναυλία

Τετάρτη, 3/05/2017 @ 07:00 - 17:00

Ενημερωτική Συναυλία

Οι μαθητές και μαθήτριες στο τμήμα Γ2 του 2ου Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια διοργανώνουν συναυλία για τη Λάμψη!

Στα πλαίσια του μαθήματός τους Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή και του προγράμματος εθελοντισμού του σχολείου τους (Service as Action) αποφάσισαν να αφιερώσουν μια συναυλία για την ενημέρωση των συμμαθητών τους, των γονέων και των φίλων τους σχετικά με το έργο και τη δράση της Λάμψης.

Έτσι, την Τετάρτη 3 Μαΐου, περίπου στις 7 το απόγευμα και στο αμφιθέατρο του ACT θα πραγματοποιηθεί συναυλία συγκροτήματος της πόλης μας (στο οποίο συμμετέχει καθηγητής του σχολείου) με πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Στη συναυλία θα τραγουδήσουν επίσης, μαθητές και καθηγητές του σχολείου. Ο χαρακτήρας της συναυλίας θα είναι πέρα από ψυχαγωγικός και ενημερωτικός για το κοινό. Οι μαθητές –τριες του τμήματός συγκέντρωσαν όλες τις πληροφορίες για το έργο και τη λειτουργία του Συλλόγου μας, τις οποίες και θα παρουσιάσουν στην εκδήλωση!

Για να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια τους και να συζητήσουν γύρω από τα θέματα του παιδικού καρκίνου, επισκέφτηκαν το σχολείο την Πέμπτη 27/04, ο Ψυχολόγος της Λάμψης κος Χάρης Παπαπέτρου και η Υπεύθυνη των Εθελοντών του Συλλόγου, κα Λένα Μαρκούλη. Η συζήτηση κατακλύστηκε από ερωτήσεις καθώς τα παιδιά ήταν γεμάτα λαχτάρα να μάθουν όλα όσα μπορούν! Μια ευχάριστη εμπειρία για όλους!

Απομένει να απολαύσουμε την ενημερωτική συναυλία τους! Την ερχόμενη Τετάρτη 03/04 στις 19.00!

“Για να Λάμψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των παιδιών”

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τετάρτη, 3/05/2017
Ώρα:
07:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Γ2 2ου Γυμνασίου, Κολλεγίου Ανατόλια
Τηλέφωνο:
2310398200
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Κολλέγιο Ανατόλια
Λεωφορος Τζων Κεννεντυ 60
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 55510 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310398200
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής