εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ενημερωτική Συναυλία

Τετάρτη, 3/05/2017 @ 07:00 - 17:00

Ενημερωτική Συναυλία

Οι μαθητές και μαθήτριες στο τμήμα Γ2 του 2ου Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια διοργανώνουν συναυλία για τη Λάμψη!

Στα πλαίσια του μαθήματός τους Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή και του προγράμματος εθελοντισμού του σχολείου τους (Service as Action) αποφάσισαν να αφιερώσουν μια συναυλία για την ενημέρωση των συμμαθητών τους, των γονέων και των φίλων τους σχετικά με το έργο και τη δράση της Λάμψης.

Έτσι, την Τετάρτη 3 Μαΐου, περίπου στις 7 το απόγευμα και στο αμφιθέατρο του ACT θα πραγματοποιηθεί συναυλία συγκροτήματος της πόλης μας (στο οποίο συμμετέχει καθηγητής του σχολείου) με πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Στη συναυλία θα τραγουδήσουν επίσης, μαθητές και καθηγητές του σχολείου. Ο χαρακτήρας της συναυλίας θα είναι πέρα από ψυχαγωγικός και ενημερωτικός για το κοινό. Οι μαθητές –τριες του τμήματός συγκέντρωσαν όλες τις πληροφορίες για το έργο και τη λειτουργία του Συλλόγου μας, τις οποίες και θα παρουσιάσουν στην εκδήλωση!

Για να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια τους και να συζητήσουν γύρω από τα θέματα του παιδικού καρκίνου, επισκέφτηκαν το σχολείο την Πέμπτη 27/04, ο Ψυχολόγος της Λάμψης κος Χάρης Παπαπέτρου και η Υπεύθυνη των Εθελοντών του Συλλόγου, κα Λένα Μαρκούλη. Η συζήτηση κατακλύστηκε από ερωτήσεις καθώς τα παιδιά ήταν γεμάτα λαχτάρα να μάθουν όλα όσα μπορούν! Μια ευχάριστη εμπειρία για όλους!

Απομένει να απολαύσουμε την ενημερωτική συναυλία τους! Την ερχόμενη Τετάρτη 03/04 στις 19.00!

“Για να Λάμψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των παιδιών”

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τετάρτη, 3/05/2017
Ώρα:
07:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Γ2 2ου Γυμνασίου, Κολλεγίου Ανατόλια
Τηλέφωνο:
2310398200
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Κολλέγιο Ανατόλια
Λεωφορος Τζων Κεννεντυ 60
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 55510 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310398200
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής