εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εθελοντική Αιμοδοσία

Τετάρτη, 25/05/2016 @ 09:00 - 13:30

Εθελοντική Αιμοδοσία

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η ομάδα εθελοντών της Λάμψης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), πέρα από την καθημερινή της παρουσία στα παιδο-ογκολογικό τμήματα, παρευρίσκεται σε αιμοδοσίες της Θεσσαλονίκης κάνοντας ενημέρωση και συγκέντρωση εθελοντών δωρητών αιμοποιητικών κυττάρων για τις ανάγκες των παιδιών.

Αυτή τη φορά θα τους βρείτε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται από Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Α.Π.Θ, ”Αιμοδοτώ”.

Λίγα λόγια για την ομάδα “Αιμοδοτώ”…

Η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Α.Π.Θ. ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013 και στόχος της είναι η προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Δράσεις που επιχειρούνται είναι οι τακτικές αιμοληψίες στο χώρο του Α.Π.Θ. και οι ενημερώσεις φοιτητών (ή/και των μαθητών της πόλης) σχετικές με την εθελοντική αιμοδοσία.

Στηρίξτε την εθελοντική αιμοδοσία, γίνεται εθελοντές αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων!

Δε χρειάζεται να είσαι ήρωας για να σώσεις μια ζωή!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τετάρτη, 25/05/2016
Ώρα:
09:00 - 13:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/1714014892190741/

Διοργανωτής

“Αιμοδοτώ”
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη Α.Π.Θ.
Εγνατία- 3ης Σεπτεμβρίου
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
:231 099 2584