εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εθελοντική Αιμοδοσία

Τετάρτη, 25/05/2016 @ 09:00 - 13:30

Εθελοντική Αιμοδοσία

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η ομάδα εθελοντών της Λάμψης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), πέρα από την καθημερινή της παρουσία στα παιδο-ογκολογικό τμήματα, παρευρίσκεται σε αιμοδοσίες της Θεσσαλονίκης κάνοντας ενημέρωση και συγκέντρωση εθελοντών δωρητών αιμοποιητικών κυττάρων για τις ανάγκες των παιδιών.

Αυτή τη φορά θα τους βρείτε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται από Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Α.Π.Θ, ”Αιμοδοτώ”.

Λίγα λόγια για την ομάδα “Αιμοδοτώ”…

Η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Α.Π.Θ. ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013 και στόχος της είναι η προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Δράσεις που επιχειρούνται είναι οι τακτικές αιμοληψίες στο χώρο του Α.Π.Θ. και οι ενημερώσεις φοιτητών (ή/και των μαθητών της πόλης) σχετικές με την εθελοντική αιμοδοσία.

Στηρίξτε την εθελοντική αιμοδοσία, γίνεται εθελοντές αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων!

Δε χρειάζεται να είσαι ήρωας για να σώσεις μια ζωή!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τετάρτη, 25/05/2016
Ώρα:
09:00 - 13:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/1714014892190741/

Διοργανωτής

“Αιμοδοτώ”
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη Α.Π.Θ.
Εγνατία- 3ης Σεπτεμβρίου
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
:231 099 2584