εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στη “Γιορτή της Άνοιξης” 2016

Κυριακή, 15/05/2016 @ 11:00 - 20:00

Λαμψη- γιορτή της άνοιξης

“Η ετήσια «Γιορτή της Άνοιξης» είναι μία από τις μορφές προσφοράς και εκδήλωσης αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, και κυρίως προς το παιδί, που διοργανώνεται από τη Σχολή Καλαμαρί. Ο σχεδιασμός, η προετοιμασία, ξεκινάει σχεδόν με την έναρξη της χρονιάς. Η προσπάθεια είναι κοινή. Ο σκοπός ιερός. Συνεχίζεται και σε καιρούς δίσεχτους, ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχη. Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη ελπίδα και το χαμόγελο στα παιδικά μάτια;” http://www.kalamari.gr/el/ekdilwseis/giortianoiksis.html

Η “ΛΑΜΨΗ” για μια ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στην Γιορτή της Άνοιξης με μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων που έχουν ετοιμάσει ειδικά για την γιορτή της Άνοιξης οι εθελόντριες του Συλλόγου.
Όμορφα κολιέ, βραχιόλια με κεραμικές χάντρες και γήινα στοιχεία καθώς και μια μεγάλη συλλογή από σκουλαρίκια θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όσοι από σας παρευρεθείτε στην εκδήλωση της σχολής.
Σας περιμένουμε να ενισχύσετε με τις αγορές σας τους σκοπούς της ΛΑΜΨΗΣ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 15/05/2016
Ώρα:
11:00 - 20:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
http://www.kalamari.gr/el/ekdilwseis/giortianoiksis.html

Διοργανωτής

Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί
Τηλέφωνο:
2310 473159
Email:
info@kalamari.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί
Γεωργικής Σχολής 44
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 55102 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310 473159
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής