εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Στη “Γιορτή της Άνοιξης” 2016

Sunday, 15/05/2016 @ 11:00 - 20:00

Λαμψη- γιορτή της άνοιξης

“Η ετήσια «Γιορτή της Άνοιξης» είναι μία από τις μορφές προσφοράς και εκδήλωσης αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, και κυρίως προς το παιδί, που διοργανώνεται από τη Σχολή Καλαμαρί. Ο σχεδιασμός, η προετοιμασία, ξεκινάει σχεδόν με την έναρξη της χρονιάς. Η προσπάθεια είναι κοινή. Ο σκοπός ιερός. Συνεχίζεται και σε καιρούς δίσεχτους, ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχη. Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη ελπίδα και το χαμόγελο στα παιδικά μάτια;” http://www.kalamari.gr/el/ekdilwseis/giortianoiksis.html

Η “ΛΑΜΨΗ” για μια ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στην Γιορτή της Άνοιξης με μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων που έχουν ετοιμάσει ειδικά για την γιορτή της Άνοιξης οι εθελόντριες του Συλλόγου.
Όμορφα κολιέ, βραχιόλια με κεραμικές χάντρες και γήινα στοιχεία καθώς και μια μεγάλη συλλογή από σκουλαρίκια θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όσοι από σας παρευρεθείτε στην εκδήλωση της σχολής.
Σας περιμένουμε να ενισχύσετε με τις αγορές σας τους σκοπούς της ΛΑΜΨΗΣ.

Details

Date:
Sunday, 15/05/2016
Time:
11:00 - 20:00
Event Categories:
,
Website:
http://www.kalamari.gr/el/ekdilwseis/giortianoiksis.html

Organizer

Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί
Phone:
2310 473159
Email:
info@kalamari.gr
View Organizer Website

Venue

Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί
Γεωργικής Σχολής 44
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 55102 Ελλάδα
+ Google Map
Phone:
2310 473159
View Venue Website