εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γίνε Ήρωας Μαζί Μου για Τη Λάμψη!!

Σάββατο, 10/11/2018 @ 11:00 - 20:00

5€

Σάββατο 10 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι και λίγο πριν τις 8μμ, σας περιμένουμε σε ένα μεγάλο Πάρτυ για τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους μας στο Toms Flagship Thessaloniki για την Υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β.Ελλάδος “Η ΛΑΜΨΗ”.

Γίνε Ήρωας μαζί μου για τη Λάμψη

Το Portal #echaritygr και η #TOMSGREECE σας προσκαλούμε σε ένα ξεχωριστό δημιουργικό Σάββατο για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος, η «Λάμψη».

Ένα πλήθος απο εργαστήρια για παιδιά, με τα αγαπημένα LEGO από την Eduk8, επιτραπέζια και μαριονέτες μυθικών ηρώων από την ομάδα My Greek Games, εργαστήρια κατασκευής κοσμημάτων και μπρελόκ από εξαρτήματα υπολογιστών με τη βοήθεια της Relak και μουσική, χορός και εκπλήξεις για τους μικρούς μας ήρωες της «Λάμψης».

Είσοδος-δωρεά στο Σύλλογο, 5 ευρώ (ανά άτομο/ εκπτώσεις για περισσότερα άτομα – ζητήστε πληροφορίες)

Τηλ. Πληροφοριών: 6947123189
Χορηγοί Επικοινωνίας: E-Charity gr. portal / ipareamas.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 10/11/2018
Ώρα:
11:00 - 20:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση: