εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γίνε Ήρωας Μαζί Μου για Τη Λάμψη!!

Σάββατο, 10/11/2018 @ 11:00 - 20:00

5€

Σάββατο 10 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι και λίγο πριν τις 8μμ, σας περιμένουμε σε ένα μεγάλο Πάρτυ για τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους μας στο Toms Flagship Thessaloniki για την Υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β.Ελλάδος “Η ΛΑΜΨΗ”.

Γίνε Ήρωας μαζί μου για τη Λάμψη

Το Portal #echaritygr και η #TOMSGREECE σας προσκαλούμε σε ένα ξεχωριστό δημιουργικό Σάββατο για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος, η «Λάμψη».

Ένα πλήθος απο εργαστήρια για παιδιά, με τα αγαπημένα LEGO από την Eduk8, επιτραπέζια και μαριονέτες μυθικών ηρώων από την ομάδα My Greek Games, εργαστήρια κατασκευής κοσμημάτων και μπρελόκ από εξαρτήματα υπολογιστών με τη βοήθεια της Relak και μουσική, χορός και εκπλήξεις για τους μικρούς μας ήρωες της «Λάμψης».

Είσοδος-δωρεά στο Σύλλογο, 5 ευρώ (ανά άτομο/ εκπτώσεις για περισσότερα άτομα – ζητήστε πληροφορίες)

Τηλ. Πληροφοριών: 6947123189
Χορηγοί Επικοινωνίας: E-Charity gr. portal / ipareamas.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 10/11/2018
Ώρα:
11:00 - 20:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση: