εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βήματα … Αγάπης

Κυριακή, 7/02/2016 @ 18:00 - 21:00

Βήματα ... Αγάπης

Βήματα … Αγάπης

Βήματα … Αγάπης και μια χορευτική διαδρομή σε όλη την Ελλάδα θα απολαύσουμε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6 μ.μ στην αίθουσα Θεάτρου του Πολιτιτικού Κέντρου Θέρμης αφιερωμένη στην ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο ΛΑΜΨΗ. Την έκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης στέλνοντας μηνύματα αγάπης στα παιδιά που βρίσκονται στα Παιδο-ογκολογικά τμήματα.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τα Παιδικά χορευτικά των Συλλόγων :

  • Σύλλογος Μανδριτσιωτών -Θρακιωτών Θέρμης
  • Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης
  • Σύλλογος Βλάχων Θέρμης -Τριαδίου “ο Άγιος Νικόλαος”
  • Σύλλογος φίλων Κρητικής Παράδωσης της Θέρμης
  • Σωματείο Ποντίων Θέρμης
  • Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ταγαράδων

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 7/02/2016
Ώρα:
18:00 - 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Σύλλογος Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης
Καραολή-Δημητρίου & Καπετάν Χάψα
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 57001 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
231 046 3423
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής