εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αιμοδοσία – Α.Ο.Θ. & Λάμψη

Σάββατο, 15/09/2018 @ 17:00 - 20:00

Δωρεάν

Στα πλαίσια του 51ου Ράλλυ ΔΕΘ, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και η Λάμψη συνδιοργανώνουν αιμοδοσία και σας καλούν το Σάββατο 15/9/2018 στις 17:00-20:00 στη Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. (εξωτερική πλευρά) απέναντι από τη Χ.Α.Ν.Θ.
Ενημερώσου, ευαισθητοποιήσου, κινητοποιήσου. Η συστηματική εθελοντική προσφορά αίματος σώζει ζωές.
Δώσε λίγο από το χρόνο σου και δώσε ελπίδα στη ζωή!

Σας περιμένουμε!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 15/09/2018
Ώρα:
17:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

T.I.F. HELEXPO
Εγνατία 154
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Θεσσαλονίκης 54636
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310 291111
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής