εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

3η Ημερίδα για τον Παιδικό Καρκίνο

Σάββατο, 21/09/2019 @ 10:00 - 18:00

Η Λάμψη Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου για θέματα που αφορούν τον παιδικό καρκίνο, διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο: «Ανοίγοντας πάλι τα φτερά…», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα Θεσσαλονίκης) και ώρα 10:00 π.μ.
Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες, οι οποίες θα αναλυθούν από διακεκριμένους επιστήμονες διάφορων ειδικοτήτων:
1η ενότητα: ιατρική- νοσηλευτική και παιδοψυχιατρική προσέγγιση του παιδικού καρκίνου
2η ενότητα: ψυχοκοινωνικές και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις σε παιδιά και εφήβους, στη διάρκεια της νοσηλείας τους και κατά την επανένταξή τους στο σχολείο
3η ενότητα: βιωματικές αφηγήσεις από παιδιά που νόσησαν και από μέλη των οικογενειών τους

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 21/09/2019
Ώρα:
10:00 - 18:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς
Ελλάδα

Διοργανωτής

Η ΛΑΜΨΗ
Τηλέφωνο:
2310943396
Email:
lampsi@lampsi.org
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής