εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλανθρωπικός Αγώνας Χάντμπολ

Κυριακή, 24/04/2016 @ 17:00 - 20:00

5€
Φιλανθρωπικός Αγώνας Χάντμπολ

Φιλανθρωπικός Αγώνας Χάντμπολ ΠΑΟΚ-ΦΟΙΒΟΣ

Ένας φιλανθρωπικός αγώνας χάντμπολ διαφορετικός από τους άλλους, διοργανώνεται για καλό σκοπό και υπέρ των παιδιών που νοσούν από νεοπλασματικές ασθένειες από το δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Ποντίων Πανοράματος. Στο κύριο μέρος της αθλητικής εκδήλωσης θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με τον Φοίβο Συκεών σε έναν αγώνα που προβλέπεται συναρπαστικός. Τα έσοδα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών δράσεων του δήμου θα διατεθούν για την ενίσχυση της “ΛΑΜΨΗΣ”, του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας.
«Σε αυτές τις δύσκολες εποχές έχουμε διπλό χρέος να αναδείξουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας. Διοργανώνουμε αυτόν τον αγώνα χειροσφαίρισης για τη χαρά του αθλητισμού, αλλά και για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας που πάσχουν από νεοπλασματικές νόσους. Ευχαριστούμε θερμά την Αθλητική Ένωση Ποντίων Πανοράματος που έχει την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης, τον ΠΑΟΚ, τον Φοίβο Συκεών και την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης για την ευγενική συμμετοχή τους και απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής και στήριξης αυτής της προσπάθεια προς όλους τους ανθρώπους του Αθλητισμού» σημειώνει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

17.00: Έναρξη, Χαιρετισμοί
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας, Ανατολή Κωνσταντινίδου, που έχει την εποπτεία της εκδήλωσης.

17.15: Αγώνες τμημάτων υποδομής των ομάδων ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΠΑΟΚ, ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ
Στη διάρκεια της εκδήλωσης και πριν από τον κυρίως αγώνα θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης από τις ακαδημίες Παιδιών της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Πανοράματος.

18.00: Αγώνας Χάντμπολ

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 24/04/2016
Ώρα:
17:00 - 20:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/1056210451118297/

Διοργανωτές

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης – ΕΣΧΘ
Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη
Αθλτηική Ένωση Ποντίων “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”

Χώρος Διεξαγωγής

Κλειστό Γυμναστήριο Πανοράματος
1ο χλμ Εθνικής Οδού Πανοράματος - Θέρμης
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 552 36 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310345194
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής