εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“ΠΥΡΡΙΧΙΟC”: Καλοκαιρινός Χορός

Παρασκευή, 5/08/2016 @ 21:00 - 23:55

5€
"ΠΥΡΡΙΧΙΟC": Καλοκαιρινός Χορός

“ΠΥΡΡΙΧΙΟC”: Καλοκαιρινός Χορός

Η Ένωση Χορευτών Ν. Δράμας “ΠΥΡΡΙΧΙΟC” διοργανώνει τον καλοκαιρινό χορό της, στις 5 Αυγούστου 2016, ημέρα Παρασκευή στον προαύλιο του γηπέδου ΚΡΑΧΤΙΔΗ.

Μέρος των εσόδων θα δωθεί στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Βόρειας Ελλάδας, “Η ΛΑΜΨΗ”.

Λίγα λόγια για την ένωση Πυρρίχιος

Ο σύλλογος της ένωσης χορευτών Ν. Δράμας ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2007 από μια ομάδα χορευτών από ποντιακούς Συλλόγους του Νομού Δράμας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα  αγκαλιάστηκε από πολλούς χορευτές και χορεύτριες και αριθμεί άνω των 40 ατόμων. Τα μέλει της Ένωσης μέσα σε 6 μόνο μήνες υπερβαίνουν τα 200 . Φέρει τον διακριτικό τίτλο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ τιμώντας τον αρχαίο αυτό Ελληνικό πολεμικό χορό.

Σκοπός του Συλλόγου είναι να φέρει μια νέα παρουσία ήθους στην Ποντιακή οικογένεια, βοηθώντας το ποντιακό ζήτημα να μπει στην πρέπουσα διάσταση . Χρησιμοποιούμε το χορευτικό μας για την προβολή του Νομού και της πόλης μας και ως προπύργιο για την προώθηση της ποντιακής ιδέας.

Την 5 Νοεμβρίου τελέστηκαν τα εγκαίνια των γραφείων μας και της Λέσχης όπου  χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δράμας κ.κ.+ Παύλος . Παρουσία των αρχών της πόλης μας , και πλήθος κόσμου δήχθηκε ο Δεσπότης μας την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας συμβουλίου την τιμητική ,αλλά και ουσιαστική ανακήρυξη του ,ως επιτίμου Προέδρου και καθοδηγητή της Ένωσης.

Έκτοτε  το χορευτικό της Ένωσης παρουσιάστηκε σε πολλές τοπικές εκδηλώσεις του Νομού.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 5/08/2016
Ώρα:
21:00 - 23:55
Κόστος:
5€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
http://www.dramini.gr/sto-syllogo-lampsi-meros-ton-esodon-tou-kalokerinou-chorou-pou-diorganoni-o-pyrichios/

Διοργανωτής

Ένωση Χορευτών Ν. Δράμας “ΠΥΡΡΙΧΙΟC”
Τηλέφωνο:
25210 33513
Email:
info@pyrrixios.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Προαύλιος Χώρος Γυμανστηρίου Κραχτίδη
Δράμα
Δράμα, 66100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google