εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου

Παρασκευή, 15/02/2019 @ 12:00 - 18:00

Δωρεάν

Η ΛΑΜΨΗ σας καλεί σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου!

Ενημερώσου, ευαισθητοποιήσου, γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών!Τόσο απλά. Με μία Μπατονέτα!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τον παιδικό καρκίνο την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος “Η ΛΑΜΨΗ” σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία Be My Hero – Γίνε ο ήρωάς μου σας προσκαλούν για άλλη μια χρονιά σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καρκίνο και εγγραφής Νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Πέρυσι εγγράψαμε 385 Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, φέτος ας ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία! Ελάτε στη δράση μας και με τη μέθοδο της μπατονέτας, μπείτε και εσείς στη λίστα υποψηφίων δοτών, δίνοντας ελπίδα στα άτομα που νοσούν και περιμένουν τον συμβατό δότη που θα τους οδηγήσει στην ίαση.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Toms Flagship Thessaloniki (Τσιμισκή 22), στο κέντρο της πόλης, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 και εκτός από τη συλλογή δειγμάτων και καταγραφή νέων δοτών η δράση μας θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική και παράλληλα δρώμενα για παιδιά.

Σας περιμένουμε για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα πως ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί!

Παράλληλες δράσεις για παιδιά:
12:00-18:00: facepainting, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική

& Live

Συνεργάτες: Be My Hero – Γίνε ο ήρωάς μου, TOMS

Χορηγοί Επικοινωνίας: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Πρακτορείο FM 104,9 , ARENA 89,4 , Θεσσαλονικη FM100, TV100 Thessaloniki, 1055Rock, Imagine 89.7, biscotto.gr, Parallaximag, DION TV, Μήνυμα 107.7FM

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 15/02/2019
Ώρα:
12:00 - 18:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

TOMS FLAGSHIP STORE
Τσιμισκή 22
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54622 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής