εκδηλώσεις
Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.
Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.
Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.
Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.
Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

- Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Χριστουγεννιάτικο Bazaar
Σάββατο, 10/12/2016 @ 11:00 - Κυριακή, 11/12/2016 @ 18:00

Η Λάμψη, Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε ένα ακόμη Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα ενισχύσει τον αγώνα των παιδιών μας για ίαση!
Σας περιμένουμε το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στα γραφεία της Λάμψης (Κλεάνθους 5) από τις 11:00 έως τις 18:00 για να διαλέξετε ανάμεσα στην ποικιλία χειροποίητων Χριστουγεννιάτικων δώρων, διακοσμητικών και κοσμημάτων που με πολύ αγάπη και δημιουργικότητα έφτιαξαν οι εθελόντριες του Συλλόγου!
Κάντε τις εορταστικές αγορές και ενισχύστε την προσπάθεια της Λάμψης να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών με νεοπλασίες που νοσούν και φιλοξενούνται στα παιδο-ογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης!
Σας περιμένουμε!