εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στ’ Αλέξανδρου τα χώματα Σεδιώτες χορευτάδες

Παρασκευή, 9/03/2018 @ 21:00 - 23:30

…25 χρόνια μεράκι, 25 χρόνια προσπάθεια, 25 χρόνια με χέρια ενωμένα, 25 χρόνια κύκλος χορού…

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, το 2018 είναι έτος αφιερωμένο στους χορευτές του. Έχοντας αυτό ως αφορμή, ένα πολύ ιδιαίτερο και  όμορφο ταξίδι έχει ήδη ξεκινήσει για τους χορευτές του Συλλόγου, ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. Προορισμός του ταξιδιού δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τη Μακεδονία, αυτή που αντιπροσωπεύει και χαρακτηρίζει την ταυτότητα του Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, χορευτές, χοροδιδάσκαλος και Δ.Σ. ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να μας μεταφέρουν σε περιοχές όπως η Νάουσα, η Φλώρινα, η Αριδαία, η Δράμα, οι Σέρρες, η Θεσσαλονίκη, το Βόιο και το Ρουμλούκι. Έτσι, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 21:00, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσει από χορευτές ντυμένους με πολύχρωμες, αντιπροσωπευτικές φορεσιές των περιοχών αυτών, ενώ οι μουσικές κομπανίες, που θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση, θα μας εισάγουν στα διαφορετικά ηχοχρώματα που τις χαρακτηρίζουν.

Μέρος των εσόδων από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 9/03/2018
Ώρα:
21:00 - 23:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης “Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

Χώρος Διεξαγωγής

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης