εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας

Σάββατο, 15/02/2020 @ 12:00 - 15:00

Δωρεάν
Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας

Η Λάμψη, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, διοργανώνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στη 13:00 στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από τον παιδικό καρκίνο.

Μαζί μας θα βρίσκονται οι “Batala Salonica”, τυμπανιστές του δρόμου, για να ακουστεί δυνατά ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί!

Σας περιμένουμε όλους για να κάνουμε “φασαρία”!!!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 15/02/2020
Ώρα:
12:00 - 15:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

Η ΛΑΜΨΗ
Τηλέφωνο:
2310943396
Email:
lampsi@lampsi.org
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής