εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δώσε Ζωή

Κυριακή, 16/02/2020 @ 15:00 - 19:00

Δωρεάν
Lampsi-BeMyHero2020_900x600

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ  σε συνεργασία με τη “Λάμψη”  και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Be my hero ” διοργανώνουν εκδήλωση προσφοράς ζωής.

Πέντε λεπτά από το χρόνο σου και δείγμα από το σάλιο σου και ίσως ένας άνθρωπος σωθεί!!

Ελάτε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο του γηπέδου “Κλεάνθης Βικελίδης” και σε μόλις 5 λεπτά γίνετε εθελοντές δότες μυελού των οστών !

Τόσο απλά, με μια μπατονέτα!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 16/02/2020
Ώρα:
15:00 - 19:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Τηλέφωνο:
+30 231 2313303, +30 2310 325001
Email:
info@arisfc.com.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Κολυμβητήριο Γηπέδου “Κλεάνθης Βικελίδης”
Αλκμήνης 69
Θεσσαλονίκη, Χαριλαόυ 54249 Ελλάδα
+ Χάρτης Google