εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

64η Τελετή της Απονομής των Βραβείων Ευποιίας

Κυριακή, 20/03/2016 @ 11:00 - 13:00

Βραβεία Ευποιίας, Αλτρουισμού και Κοινωνικής Προσφοράς

Βραβεία Ευποιίας, Αλτρουισμού και Κοινωνικής Προσφοράς

Η 64η Τελετή της Απονομής για τα Βραβεία Ευποιίας, Αλτρουισμού και Κοινωνικής Προσφοράς, που διοργανώνεται από τους Ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Σ’ αυτήν θα βραβευθούν οργανώσεις, φορείς και άτομα από το βορειοελλαδίτικο χώρο για διακεκριμένες πράξεις προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Η τελετή πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε δημόσια πανηγυρική τελετή, παρουσία αρχών της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των δικαστικών αρχών, εκπροσώπων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, αλλά και πολιτών.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης και με θέμα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ανάπτυξη, η μόνη λύση», θα είναι ο τέως Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Υπουργός, κ. Σταύρος Δήμας.

Καλεσμένη προς βράβευση για το έργο της θα είναι και η “ΛΑΜΨΗ”- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Β. Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου με αφορμή την εκδήλωση της Κυριακής, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ζαρίφης, τόνισε τη σπουδαιότητα του θεσμού των «Βραβείων Ευποιϊας» που έρχεται κάθε χρόνο να επιβραβεύσει την προσφορά, την αυτοθυσία, τον αλτρουϊσμό και τον ηρωϊσμό των ανθρώπων του βορειοελλαδικού χώρου που συνεχίζουν να συμβάλλουν στη διατήρηση των αξιών σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε ζωντανές τέτοιου είδους διοργανώσεις, ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια κρίσεων όπως αυτή που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, γιατί συμβάλλουν στην προαγωγή και ανάπτυξη μιας κοινωνίας που προσπαθεί και παλεύει να διατηρήσει τις ηθικές και ανθρώπινες αξίες ακέραιες και αληθινές.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα εμφανισθεί και η Χορωδία του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολλεγίου «Ανατόλια» Θεσσαλονίκης. Διοργανωτές όμιλοι των φετινών Βραβείων Ευποιϊας είναι, ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ο Ρ.Ο. Πανοράματος και ο Ρ.Ο. «Άριστα Τελείν». Η είσοδος για κοινό στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Ρ. Ο. Πανοράματος κ. Γαβριήλ Τσαλιγόπουλος, ο πρ. πρόεδρος και β. Διοικητού Θεόδωρος Ασπασίδης,  ο πρόεδρος του Ρ.Ο. «Άριστα Τελείν» κ. Δημήτριος Αναγνώστου και ο σύμβουλος επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 20/03/2016
Ώρα:
11:00 - 13:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
http://rotarydistrict2484.org/64i-teleti-tis-aponomis-ton-brabeion-eu/

Διοργανωτής

Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Θεσ/νίκης
Τηλέφωνο:
2310 222985
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE
Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 546 40 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
231 089 7197
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής