εκδηλώσεις


Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του Συλλόγου είναι οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος ή διοργανώνονται από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ.

Στη διάρκεια των 33 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου, πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν πλέον θεσμό, συμβάλλοντας κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων του.

Ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το PanoramaCharityRun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, τα γιορτινά bazaarτης ΛΑΜΨΗΣ, είναι μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις.

Επιπλέον, φιλανθρωπικοί αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συναυλίες, φεστιβάλ που διοργανώνονται επ’ ωφελεία της ΛΑΜΨΗΣ προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διοργανώσετε εκδήλωση για τη ΛΑΜΨΗ, επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αθλοπαιδιές για όλους

Σάββατο, 22/09/2018 @ 17:30 - 20:30

Η Believe and Change προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στον πολυχώρο WE να διασκεδάσουν παίζοντας 1v1 street soccer, κάνοντας skate, rollers, αναρρίχηση, τοξοβολία, χορεύοντας “σύγχρονο μοντέρνο” με την Παρασκευή Κρητικού, popping με τον Ιούλιο αλλά και να ψυχαγωγηθούν με μπαλονοκατασκευές και face painting. Οι μεγαλύτεροι μπορούν να ενημερωθούν για το έργο και τους στόχους του συλλόγου “ΛΑΜΨΗ”.

Τιμή εισόδου:5€ (για τους γονείς είναι δωρεάν)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 22/09/2018
Ώρα:
17:30 - 20:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

WE