εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φωτογραφίζοντας με τον Παναγιώτη

Σάββατο, 17/12/2016 @ 18:30 - 21:00

Η φωτογραφία δεν είναι μόνο η τέχνη της απεικόνισης της πραγματικότητας. Εκτός από μέσο έκφρασης και δημιουργίας ενίοτε μετατρέπεται και σε εφαλτήριο ψυχικής ανασυγκρότητησης.

Ως τέτοιο μέσο λειτούργησε και για το μικρό Παναγιώτη, ένα 10χρονο μαθητή που νόσησε με λέμφωμα Hodgkin. Κατά τον ανηφορικό δρόμο της ίασής του, τον συντρόφευε  μια κάμερα, με την οποία απαθανάτιζε γωνίες κι αντικείμενα του σπιτιού του ή του νοσοκομείου, που επισκεπτόταν τακτικά.

Μέρος του φωτογραφικού υλικού που προέκυψε θα εκτεθεί στη Λέσχη Φωτογραφίας “Out of Focus”. Σας περιμένουμε στα εγκαίνια της έκθεσης, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 στο χώρο της Λέσχης μας (Μητροπολίτου Γενναδίου 24), να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα αισιοδοξίας που στέλνει ο Παναγιώτης με τη στάση και τις φωτογραφίες του.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 17/12/2016
Ώρα:
18:30 - 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Out Of Focus
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Λέσχη Φωτογραφίας “Out of Focus”
Μητροπολίτου Γενναδίου 24
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 546 31 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής