εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλανθρωπική Συναυλία Σ.Ο.Ν.Ε.

Σάββατο, 3/06/2017 @ 20:00 - 22:00

10€
Φιλανθρωπική Συναυλία Σ.Ο.Ν.Ε.

Η φετινή σεζόν για την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος – Youth Symphony Orchestra of Greece, θα κλείσει με Φιλανθρωπική Συναυλία. Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 20:00 στο Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ, θα έχουμε τη χαρά να ταξιδέψουμε μουσικά από ταλαντούχους νέους της χώρας μας υπό τη διεύθυνση του αξιέπαινου μαέστρο τους Ευάγγελου Αραμπατζή! Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στον σύλλογο “Η ΛΑΜΨΗ” για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου που επιτελεί και για την σωματική αποκατάσταση του μέλους της ΣΟΝΕ Χρήστου Τιτίρλα του Βασιλείου, λόγω τροχαίου ατυχήματος στις 1/2/17.


Συμμετέχουν οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ:
Έλενα Τιτίρλα, Θάνος Παπαγεωργίου, Κική Τσαλίκη, Μιχαέλα Χαλκιά, Νικόλας Σαββίδης, Κώστας Ονησίλου, Παύλος Ιωάννου, Σέρτζιο Χαλεπόπουλος, Γιώργος Ασαρτζής, Αλέξανδρος Ακριτόπουλος.

Στο πιάνο: ο Γιώργος Τζιαφέττας

Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας

Επίσης θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Πολιτειακή, Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία της Χώρας.

 

Τιμή εισιτηρίου: 10€
Προπώληση εισιτηρίων από 28/04/2017 στα γραφεία της ”ΛΑΜΨΗΣ”.
T: 2310943396 / Κλεάνθους 5 & Παπαναστασίου, Θεσσαλονίκη.
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, ώρα: 20:00 ♪ ♫
Θέατρο ”ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ” – Θεσσαλονίκη
Ώρα προσέλευσης 19:00

Λίγα Λόγια για τη ΣΟΝΕ…

Γεννημένη μέσα στην κρίση, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος είναι άλλη μία απόδειξη ότι τα όνειρα, όταν βασίζονται σε υψηλές ιδέες, βγαίνουν αληθινά: Το όραμα ενός μόνο 18χρονου ανθρώπου, έχει φτάσει σήμερα να αποτελεί έναν δυναμικό οργανισμό, με κινητήρια δύναμη μία από τις ισχυρότερες στον πλανήτη: Το νεανικό πάθος. Το πάθος για τη μουσική, την αρμονία, την τεχνική τελειότητα στην απόδοση, τη μετάδοση του πολιτισμού, σε ένα ταξίδι με όχημα τη μουσική και το άπειρο των συναισθημάτων που αυτή γεννά.

Στο ταξίδι αυτό συμμετέχουν νέοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα, που συμμερίζονται τις αρχές και τους στόχους μας. Ήδη, μουσικοί γόνοι από φιλαρμονικές, ωδεία και μουσικά σχολεία της Κρήτης, των Ιωνίων, της Μακεδονίας, της Δωδεκανήσου, της Αθήνας, της Θεσσαλίας, της Θράκης, φορείς της αρχέγονης καλλιτεχνικής παράδοσης των πατρίδων τους, τιμούν τη ΣΟΝΕ με την παρουσία τους και της προσδίδουν πραγματικό εθνικό χαρακτήρα.

Ο στόχος ωστόσο, δεν είναι μόνο η τεχνική αρτιότητα ή η προαγωγή του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι του γεωγραφικού χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται η ΣΟΝΕ. Ο σεβασμός, η συνεργασία και η ευγενής άμιλλα, η πειθαρχία στους κανόνες, το ήθος και η ανιδιοτελής προσφορά, είναι το σύνθημα, ο σκοπός και ο προορισμός του ταξιδιού. Τα στοιχεία αυτά, απαραίτητα συνεκτικά στοιχεία ενός υγιούς κοινωνικού συνόλου, εκφράζονται πρώτα από όλα μέσα από τις φιλανθρωπικές συναυλίες, το αφιλοκερδές της συμμετοχής των μελών και τη συνεχή προσπάθεια προβολής των καλύτερων χαρακτηριστικών της πατρίδας μας στο εξωτερικό.

«Με τα όνειρα αρχίζει η ευθύνη». Σε αυτή την εποχή, την τόσο κρίσιμη και ρευστή, οι Νέοι της ΣΟΝΕ προτάσσουν τα όνειρά τους ως εχέγγυο και ώθηση προς ένα καλύτερο μέλλον.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 3/06/2017
Ώρα:
20:00 - 22:00
Κόστος:
10€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/225411767940423/

Διοργανωτής

Σ.Ο.Ν.Ε.
Email:
orchestraofgreece@gmail.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ Θέατρο Θεσ/νίκης
Εθνικής Αμύνης 2
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54621 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
231 026 2051
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής