εκδηλώσεις


Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες αποτελούν πλέον θεσμό, όπως ο καφές της ΛΑΜΨΗΣ, το Panorama Charity Run Fun, τα Βήματα Αγάπης του Συλλόγου Μανδριτσιωτών-Θρακιωτών Θέρμης, φιλανθρωπικές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά τα γιορτινά Bazaar της ΛΑΜΨΗΣ.

Όλες με έναν σκοπό! Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκολογικές κλινικές και τις οικογένειές τους.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Μυστικό της Γαλέρας

Σάββατο, 6/05/2017 @ 12:00 - 14:00

Το Μυστικό της Γαλέρας

Η  Αρτέον Εκδοτική σας προσκαλεί στον ΙΑΝΟ στη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο Το Μυστικό της Γαλέρας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Βασιλική Γιαννοπούλου Φιλόλογος – Ειδική Παιδαγωγός,
Ασπασία Παπαδοπούλου Φιλόλογος – Ιστορικός.

Για το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΛΑΜΨΗ» θα μιλήσει η Αικατερίνη Παρασκευαϊδου, Εκπρόσωπος του Συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρα… έκπληξη!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης:
Ο συγγραφέας μέσα από διαδραστικά παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα, εξερευνά με τα παιδιά τις εποχές των πειρατών στις θάλασσες μας και τους μαθαίνει την αξία της πίστης, τουοράματος και της αφοσίωσης, αλλά και τον δεκάλογο του Καλού Πειρατή!

Το βιβλίο ενισχύει το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΛΑΜΨΗ» προσφέροντας με κάθε αγορά μέρος των εσόδων για τη στήριξη της εκστρατείας καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου.

Ελάτε να γίνουμε συνταξιδιώτες σε ένα πειρατικό ταξίδι και να κάνουμε ρεσάλτο στα όνειρά μας. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Είσοδος ελεύθερη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 6/05/2017
Ώρα:
12:00 - 14:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/1522750694416235/?active_tab=about

Διοργανωτής

Αρτέον Εκδοτική
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

ΙΑΝΟΣ
Αριστοτέλους 7
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54624 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310 277004
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής